• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Глава Уряду Юрій Єхануров та заступник Міністра енергетики США Кван Лау обговорили питання реалізації Проекту кваліфікації ядерного палива
    Опубликовано: 2006-04-20 17:07:00

    Глава Уряду Юрій Єхануров та заступник Міністра енергетики США Кван Лау обговорили питання реалізації Проекту кваліфікації ядерного палива

    Прем’єр-міністр Юрій Єхануров зустрівся із заступником Міністра енергетики США, директором управління ядерної енергетики Кваном Лау. Головна тема зустрічі – реалізація Проекту кваліфікації ядерного палива.

    В ході зустрічі Юрій Єхануров подякував американській стороні за прийняте рішення про продовження фінансування виконання робіт згідно з проектом. При цьому керівник Уряду підкреслив, що Україна вкрай зацікавлена у реалізації цього проекту у повному обсязі, оскільки це дозволить вирішити стратегічно важливе завдання – диверсифікацію постачання ядерного палива для українських атомних станцій.

    Зі свого боку Кван Лау наголосив, що США підтримують курс українського Уряду на розвиток атомної енергетики та збільшення її питомої ваги в структурі виробленої енергії. Нещодавні заяви Д. Буша про „глобальне партнерство в атомній енергетиці”, свідчать про зацікавленість цією галуззю у світі, - зазначив заступник міністра енергетики США.

    Учасники зустрічі також обговорили стан та шляхи посилення безпеки експлуатації атомних енергоблоків, а також питання співробітництва в рамках Міжнародної програми ядерної безпеки США.

    Інф. KMU.gov.ua

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.