• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна отримає 560 млн євро від ЄІБ для підтримки енергетики та інфраструктури
    Опубликовано: 2024-04-22 15:20:32

    18 квітня Україна підписала меморандум з Європейським інвестиційним банком (ЄІБ), згідно з яким країна отримає фінансування у розмірі 560 мільйонів євро. Документ визначає пріоритети співпраці на наступні 10 років у державному та приватному секторах.

    Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

    Ці кошти будуть спрямовані на реалізацію ключових проєктів у секторах енергетики, транспортної інфраструктури, відновлення житла, а також на ініціативи, що сприятимуть економічному відновленню та підтримці українського бізнесу.

    "Відповідний меморандум підписали з головою ЄІБ Надією Кальвіно. (…) Меморандум сприятиме швидкому відновленню України та наблизить нас до Європейського Союзу", - написав Шмигаль.

    Він зазначив, що угода дозволить прискорити реалізацію поточних проєктів і зосередитися на підготовці нових інвестицій ЄІБ у критично важливі державні та приватні ініціативи.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.