• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • 13 квітня на ЮУ АЕС завершила роботу інспекція Міжнародного агентства з атомної енергії
    Опубликовано: 2006-04-14 15:17:00

    МАГАТЕ контролює безпеку ядерної діяльності в різних країнах понад 40 років. Представники міжнародного агентства застосовують цілий ряд процедур, серед яких опечатування реакторних установок після ремонтних кампаній, контроль за ядерним паливом і всіма паливними операціями. Оскільки на атомних енергоблоках досить велика кількість ядерних матеріалів, інспекція проводиться щокварталу.

    В ході останнього візиту на Южно-Українську АЕС інспектори МАГАТЕ  перевірили збереження печаток на блоках №1 і №2, виконали інвентаризацію свіжого ядерного палива. До плану візиту входила також інспекція системи відеоспостереження в транспортних коридорах (відеосистеми  встановлено в центральних залах всіх енергоблоків; камери перебувають у постійній роботі і періодично, з інтервалом в одну хвилину, фіксують все, що відбувається). Крім того, на період планово-попереджувального ремонту в центральному залі другого блока встановлено додаткову камеру відеоспостереження, яка контролюватиме хід перевантаження ядерного палива.

     За весь час існування підприємства претензій до ЮУ АЕС, пов'язаних з порушенням гарантій безпеки ядерної діяльності, не було.

    Міністерство палива та енергетики  України









    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.