• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ДП «Газ-тепло» НАК «Нафтогаз України» створює нові робочі місця
    Опубликовано: 2006-04-14 09:24:00

    За три місяці цього року ДП «Газ-тепло» НАК «Нафтогаз України» створило півтори тисячі робочих місць для фахівців які втілюють програму з енергозбереження «Рідний дім». Програма передбачає заміну застарілих систем опалення сучасними економними приладами.

    Сьогодні бригади таких фахівців від ДП “Газ-тепло” працюють у м. Алчевську Луганської області, у м. Армянську АР Крим, у Житомирській та Київських областях. Однак, півтори тисячі нових спеціалістів – це лише п’ять відсотків від необхідної кількості працівників, яких потребує програма «Рідний дім».

    “Реалізовуючи програму «Рідний дім» ДП «Газ-тепло» відчуло величезний дефіцит спеціалістів, які мають досвід монтажу і демонтажу систем опалення, опанували методи роботи за новими технологіями, з сучасними матеріалами”, - зазначає генеральний директор ДП «Газ-тепло» Дмитро Бублик.

    Нині ДП «Газ-тепло» запровадило навчання для бажаючих працювати над заміною застарілих систем опалення економними приладами. Так, для працівників організацій, які мають усі необхідні ліцензії, дозволи на проведення робіт та навички монтажних робіт, організовуються одноденні курси. Їх проводять компанії-виробники систем індивідуального опалення. Монтажники, які пройшли короткий курс перепідготовки і працюють за програмою з енергозбереження «Рідний дім», отримують зарплату від двох тисяч гривень.

    Для бажаючих отримати додаткову інформацію про працевлаштування в рамках цієї програми керівництво ДП “Газ-тепло” організувало роботу багатоканального телефону за номером  8 (044) 206-33-43.

    Прес-служба ДП  «Газ-тепло»








    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.