• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Робочі групи ДК «Газ України» відключають великих боржників в регіонах
    Опубликовано: 2006-04-14 09:22:00

    На виконання наказу НАК «Нафтогаз України» від 28.03.06 № 205 щодо припинення газопостачання підприємствам ТКЕ, рівень розрахунків яких за використаний у 2006 році природний газ не перевищує 60%,  ДК «Газ України» почала відключати від газопостачання найбільших боржників за безоплатно спожитий у п.р. природний газ   у Вінницькій, Київській та Львівській областях. Для цього створено робочі групи з представників ДК «Газ України» та фахівців підприємств з газопостачання та газифікації.

    Водночас у ряді міст на підприємствах комунальної енергетики зафіксовано спроби недопущення робочої групи до відключення від несанкціонованого споживання газом підприємств-боржників. Зокрема у місті Трускавець Львівської області керівництво підприємства «Наше місто» повторно відмовилось виконати припис про відключення обладнання  від газових мереж і протидіяло робочій групі реалізувати виконання наказу вищезазначеного наказу НАК «Нафтогаз України». Подібні факти зафіксовано також у Вінницькій, Житомирській, Київській, Черкаській, Миколаївській областях та у м. Дніпропетровську.

    Втім, є окремі підприємства ТКЕ, які з урахуванням погодних умов по-господарськи поставились до виконання доручень і самостійно припинили газоспоживання. Так, прийнято рішення про закінчення опалювального сезону у таких містах як Бердичів, Житомир, Луцьк, Севастополь та Миколаїв. Підприємства ТКЕ постачають газ лише  дитячим та лікувальним закладам.

    Виконуючи розпорядження ДК «Газ України» від 04.04.06 №10-р стосовно незадовільного стану розрахунків за спожитий газ енергоємними підприємствами комунальної теплоенергетики (ТКЕ), Компанією було підготовлено та направлено листи з проханням надати графік розрахунків до 15.04.06.

    Рівень розрахунків станом на 01.04.06 становив 45%, а на сьогоднішній день зріс на 5%. Надходження  коштів склало  72,0 млн. гривень. Таким чином, ДК «Газ України» на першу декаду квітня (за оперативними даними)  вдалося зекономити близько  190,0 млн. м куб. природного газу.

    Прес-служба ДК «Газ України»








    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.