• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Рентабельність інвестицій в наукові розробки в ДК "Укртрансгаз" зростає
    Опубликовано: 2006-02-28 11:39:00

    За період з 1999 по 2005 рік коефіцієнт рентабельності інвестицій в науково-дослідні та дослідно-конструкторські роботи в ДК "Укртрансгаз", зріс з 0,51 в 1999 році до 2,05 - в 2004. Узагальнений коефіцієнт рентабельності інвестицій в наукові розробки склав 1,4, а термін окупності розробок - 0,71 року. Це означає, що кожна гривня, вкладена в наукову розробку, окупається протягом 9 місяців.

    Такий підсумок роботи семінару, проведеного НАК "Нафтогаз України" в лютому 2006 року в м.Ужгород.

    Газотранспортна галузь, від ефективної роботи якої в значній мірі залежить енергетична безпека країни має і відповідне науково-технічне забезпечення, яке щороку здійснюється в середньому 35 науково-дослідними, конструкторськими організаціями, науково-виробничими комплексами та іншими науковими організаціями. Створено серійний ряд вітчизняних газотурбінних двигунів світового рівня, які планомірно впроваджуються в галузі. Розроблено нові вогневі методи ремонту газопроводів без їх зупинки та випускання газу в атмосферу, економія газу від їх впровадження в 2005 році склала 17,4 млн. м3. Розробляються нові системи автоматичного керування технологічними процесами, програмні засоби управління газотранспортною системою, інші актуальні науково-дослідні та дослідно-конструкторські роботи.

    ДК “Укртрансгаз”









    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.