• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ВАТ „Укрнафта” запрошує зацікавлені підприємства та організації активніше брати участь у відкритих тендерах на закупівлю МТР
    Опубликовано: 2006-01-26 17:18:00

    З метою забезпечення максимальної публічності, прозорості та економічної вигоди у питанні закупівлі матеріально-технічних ресурсів (МТР) для виробничих потреб відкрите акціонерне товариство „Укрнафта” з листопада 2005 року проводить виключно відкриті тендери на закупівлю МТР: тендерною комісією, безпосередньо в присутності учасників тендеру, розглядаються тендерні пропозиції та за результатами проведеного тендеру оголошуються його переможці.

    До участі у відкритому тендері на закупівлю МТР допускаються лише виробники та їх офіційні ділери, які це засвідчать оригіналом відповідного сертифікату.

    На веб-сайті в мережі Інтернет (www.ukrnafta.com) постійно розміщуються:

    інформація про потребу Товариства у МТР;

    щомісячний графік засідання тендерної комісії,

    оголошення про проведення тендеру (не пізніше як за 10 днів);

    умови проведення тендеру (в тому числі щодо можливості подання письмової пропозиції на участь у відкритому тендері при неможливості присутності представника на засіданні тендерної комісії);

    результати тендеру (протягом 5 днів).

    Додаткову інформацію із зазначеного питання можна отримати за телефоном (044) 272-58-77, 272-18-39.

    Прес-служба ВАТ “Укрнафта”







    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.