• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • АМКУ нагадує РосУкрЕнерго та Нафтогазу про необхідність надання відповідних документів у повному обсязі
    Опубликовано: 2006-01-26 16:04:00

    У зв’язку із інформацією деяких ЗМІ про те, що документи для створення газового СП вже знаходяться в Антимонопольному комітеті України на перевірці, прес-служба Комітету уповноважена заявити.

    На цей час у Антимонопольного комітету відсутня повна передбачена законодавством інформація, необхідна для аналізу з метою прийняття рішення по суті.

    Зокрема, сторони все ще не надали проекти установчих документів створюваного підприємства та інформацію про механізми постачання й реалізації газу в Україні.

    Також не вистачає повної інформації щодо осіб, пов’язаних з «ROSUKRENERGO» відносинами контролю.

    Отже, ці обставини поки що не дозволяють Комітету розпочати ретельну оцінку можливих наслідків для ринків України та продовжують затримувати прийняття відповідного рішення.

    У цьому зв’язку Голова Антимонопольного комітету України Олексій Костусєв знову наголосив: «Спеціально створена група фахівців Комітету продовжує роботу у безперервному режимі. Ми постійно консультуємо заявників, надаємо їм усю необхідну методичну допомогу. Тож з нашого боку належну співпрацю забезпечено. Однак, за відсутності необхідних документів, Комітет досі не може почати розгляд питання по суті, а відтак і прийняти рішення. І оперативність цього залежить виключно від зацікавлених у створені СП сторін».

    Прес-служба Антимонопольного комітету України







    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.