• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко поговорив з Путіним про успіхи та трагедії
    Опубликовано: 2006-02-23 12:53:00

    Відбулася телефонна розмова Президента України Віктора Ющенка з Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Президент Росії привітав Главу Української держави з Днем народження і побажав успіхів як йому особисто, так і всій Україні.

    Віктор Ющенко від імені українського народу висловив співчуття Президентові РФ, родинам загиблих і постраждалих від трагедії, що сталася сьогодні на Басманному ринку у Москві.

    У ході розмови сторони обмінялися думками стосовно розвитку українсько-російських відносин. Глави держав обговорили політичні ситуації в Україні та Росії, а також порушили питання щодо рішення Верховної Ради Криму про проведення референдуму про статус російської мови. Віктор Ющенко підкреслив, що сьогодні в Україні створено необхідні умови для задоволення гуманітарних потреб усіх національних громад і з розвитком мов не існує проблем. Водночас Глава держави підкреслив, що згідно з Конституцією України, державною мовою в нашій державі є українська.

    ELCOMART Политика



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.