Ющенко поговорив з Путіним про успіхи та трагедії

23 фев, 12:53

Відбулася телефонна розмова Президента України Віктора Ющенка з Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

Президент Росії привітав Главу Української держави з Днем народження і побажав успіхів як йому особисто, так і всій Україні.

Віктор Ющенко від імені українського народу висловив співчуття Президентові РФ, родинам загиблих і постраждалих від трагедії, що сталася сьогодні на Басманному ринку у Москві.

У ході розмови сторони обмінялися думками стосовно розвитку українсько-російських відносин. Глави держав обговорили політичні ситуації в Україні та Росії, а також порушили питання щодо рішення Верховної Ради Криму про проведення референдуму про статус російської мови. Віктор Ющенко підкреслив, що сьогодні в Україні створено необхідні умови для задоволення гуманітарних потреб усіх національних громад і з розвитком мов не існує проблем. Водночас Глава держави підкреслив, що згідно з Конституцією України, державною мовою в нашій державі є українська.

ELCOMART Политика


Адрес новости: http://elcomart.com/show/99043.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua