• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кава краща за вино
    Опубликовано: 2005-11-10 12:04:00
    Незабаром Львівський виноробний завод спеціалізуватиметься на виробництві кави.
     
    Про це повідомив заступник голови Львівської облдержадміністрації Іван Стефанишин.
     
    За його словами, лінію з виробництва гранульованої кави на заводі запустять у грудні. Вже встановлено та випробувано обладнання для виготовлення цієї продукції.
     
    Виноробний завод через зміну його функцій варто було б перейменувати, оскільки виробництво вина тут припинять – воно не приносить прибутків. “Завод виготовляє вина на 30 тисяч гривень на місяць, до того ж зросли ціни на яблучні соки, що створює фінансові проблеми, – зазначив Іван Стефанишин. – Можливо, в майбутньому тут виготовлятимуть якийсь бальзам, але це не буде основним напрямом виробництва”.
     
    А основним, за словами заступника голови ЛОДА, має стати виготовлення кави на кшталт Tchibo. І, як запевнив він, аналогів цього виробництва в Україні немає. Отож, замість львівського вина питимемо ексклюзивну львівську каву на зразок Tchibo.
     
    Львівська Газета


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.