• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Катерина Ющенко отримала від бізнес-школи Університету Чикаго "Нагороду видатного випускника в галузі суспільної діяльності 2005 року"
    Опубликовано: 2005-10-10 10:58:00
    Дружина Президента України Катерина Ющенко отримала від бізнес-школи Університету Чикаго «Нагороду видатного випускника в галузі суспільної діяльності 2005 року»Нагороду вручали декан бізнес-школи Університету Чикаго Едвард Снайдер (Edward Snider) і ректор Університету Дон Рендел (Don Rendell). Церемонія вручення відбулася 7 жовтня під час щорічного святкового обіду на честь випускників Університету Чикаго. Пані Катерина є випускницею цього університету за 1986 рік.
     
    У своєму слові-подяці після отримання «Нагороди видатного випускника в галузі суспільної діяльності 2005 року» пані Катерина зазначила, що для неї це «висока честь – отримати таку високу відзнаку». «Я вважаю, – додала пані Катерина, – що це нагорода для всього народу України, а не лише для мене особисто». 
     
    Бізнес-школа Університету Чикаго має декілька нагород для відзначення успіхів своїх випускників у різних сферах діяльності. «Нагорода видатного випускника в галузі суспільної діяльності» надається тим, хто зробив непересічний внесок у сфері благодійності чи іншої громадської діяльности.
     
    6 жовтня пані Катерина Ющенко, як почесний гість, взяла участь у «Жіночому Самміті 2005», організованому «Товариством ділових жінок Університету Чикаго» (штат Іллінойс). На прохання організаторів Самміту пані Катерина виступила у ролі головного промовця на тему «Вимоги до жінки як наставниці та прикладу для дітей, що є майбутніми керівниками». У своєму слові,  підкреслюючи роль жінки в історії України, пані Катерина зокрема зазначила, що «світоглядні і моральні цінності, мова та традиції, передані від покоління до покоління, є основою для створення цивілізованого та успішного суспільства. Незліченна когорта жінок впродовж всієї нашої історії плекала та відстоювала ці цінності для українського народу».
     
    Учасниками Самміту 2005 року були майже 400 жінок-випускниць різних факультетів Університету Чикаго, які досягли високих успіхів у різних ділянках роботи на благо своєї країни. «Товариство ділових жінок Університету Чикаго» було засноване 1980 року випускницями та студентками Школи бізнесу Університету Чикаго.
     
    Також пані Катерина побувала у чиказькій школі для старшокласників «Prospect High School», у якій вона навчалася. Під час зустрічі з учнями пані Катерина розповіла про свою теперішню діяльність і відповіла на багато запитань, які стосувалися подій і життя в Україні. У ході зустрічі з керівництвом школи було досягнуто попередньої домовленості, що школа «Prospect High School» передасть понад 100 комп’ютерів для українських  шкіл. Була також обговорена можливість довгострокового співробітництва між «Prospect High School» і кількома школами України у рамках міжнародної програми обміну вчителями та учнями.
     
    ElCOMART Политика


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.