• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Військові медики допомогли дітлахам
    Опубликовано: 2005-10-10 12:25:00
     6 жовтня внаслідок масового харчового отруєння дітей у місті Нетішин Хмельницької області гостро постало питання щодо мобілізації лікарів з різних установ для надання постраждалим негайної медичної допомоги.
     
    Два військових госпіталі, розташовані неподалік від місця трагедії у містах Рівне та Хмельницький, оперативно підготували для прийому постраждалих по 30 ліжок. В той же день на допомогу цивільним колегам з Славутського військового госпіталю до Нетішина вирушила бригада військових лікарів на чолі з начальником – полковником медичної служби Володимиром Налісним. 
     
    Для забезпечення постійного надання допомоги дітлахам, які поступили з 7 місцевих дитячих садків, організовано позмінну роботу військових медиків.
     
    За даними, що надходять з місця події, у перший день було зареєстровано 285 дітей, що отруїлися. З кожним наступним днем їх кількість зростає.
     
    Спеціально створена комісія працює над виявленням причини масового отруєння.  
     
    "Прес-служба МО України"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.