• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко представив нового Міністра юстиції Сергія Головатого
    Опубликовано: 2005-10-10 15:39:00
    10 жовтня в рамках проведення робочих зустрічей з міністрами нового уряду країни Президент України Віктор Ющенко представив керівному складу Міністерства юстиції нового Міністра – Сергія Головатого. 
                                 
    Звертаючись до присутніх, Президент підкреслив, що «цим призначенням  закінчується в основі формування нової команди уряду». Представляючи нового міністра, Глава держави підкреслив, що Сергій Головатий «пройшов прекрасний шлях юриста як в Україні, так і за кордоном» і висловив переконання, що «той багаж досвіду у поєднанні з відданістю національним інтересам» Міністр оптимально використає для «продуктивної роботи і чесного служіння українському народові».
     
    В. Ющенко також звернув увагу на те, що сьогодні близько 53 відсотків звернень громадян України до Президента стосуються питань правового захисту. Він підкреслив, що за останні роки люди втратили віру у верховенство права у нашій країні, тому завдання нового Міністра та міністерства – повернути цю довіру.
     
    Віктор Ющенко закликав Міністерство юстиції працювати публічно і наголосив, що вимагає від нього прийняття «незаангажованих рішень». Особливу увагу у виступі В. Ющенко також приділив питанням реформування судової системи. 
     
    ELCOMART Политика


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.