• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко провів робочу зустріч з міністром освіти і науки України
    Опубликовано: 2005-10-10 16:36:00
    Президент України Віктор Ющенко провів робочу зустріч з міністром освіти і науки Станіславом Ніколаєнком. У ході зустрічі Глава держави та міністр обговорили пріоритетні напрямки діяльності на період до кінця 2005 року.
     
    С. Ніколаєнко також поінформував В. Ющенка про хід роботи над такими важливими для освітянської галузі документами як Програма та Концепція розвитку освіти на 2005 – 2010 рр., Державна програма «Інформаційні та комунікаційні технології в освіті і науці». У ході зустрічі йшлося також про заходи, необхідні для подальшого запровадження системи незалежного тестування, яка, серед іншого, передбачає створення 860 центрів незалежного тестування по всіх регіонах України.  
     
    На зустрічі також були присутні віце-прем'єр-міністр України з гуманітарних питань В'ячеслав Кириленко та перший заступник Голови Секретаріату Президента України Іван Васюник.
     
    Сьогодні Президент проводить консультації щодо пріоритетних напрямків роботи уряду на цей рік також з іншими урядовцями. Глава держави зокрема провів зустрічі з міністром фінансів Віктором Пинзеником, міністром промислової політики Володимиром Шандрою, міністром економіки Арсенієм Яценюком та міністром палива та енергетики Іваном Плачковим.
     
    Протягом цього тижня Президент України має намір провести ряд зустрічей та консультацій, у зв'язку з чим скасовано його поїздку до міста Загреб (Хорватія).
     
    ELCOMART Политика
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.