• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Роман Безсмертний: "Всім "помаранчевим" політикам слід заспокоїтись"
    Опубликовано: 2005-09-17 10:02:00
    Голова Ради партії “Народний Союз Наша Україна” Роман Безсмертний заявляє, що всім "помаранчевим" політикам необхідно заспокоїтися та не влаштовувати інформаційні змагання на виживання.
     
    "Думаю, що в нас у всіх вистачить розуму і відповідальності запровадити мораторій на безгрунтовні звинувачення. Давайте дочекаємося результатів розслідування щодо оприлюднених заяв про корупцію. Слово "політик" не має бути щитом для антизаконних дій. Переконаний: якщо слідство доведе вину високопосадовців, їх буде покарано незалежно від прізвищ і посад. Якщо ж звинувачення виявляться фантазією на тему корупції, ретранслятори брехні мають нести відповідальність", - сказав Роман Безсмертний.
     
    Він наголосив, що "партія готова до будь-яких консультацій і переговорів, адже продовження війни призведе до повної дискредитації ідей Майдану, яка вигідна деяким політичним силам, і не тільки в середині України, що зацікавлені в дестабілізації ситуації в державі".
     
    В той же час Роман Безсмертний застеріг від перетворення Майдану на бойовий ринг. "Близиться річниця Помаранчевої революції, не можна ділити Майдан і український народ. "Народний Союз Наша Україна" два місяці тому подав заявку до Київської міськадміністрації щодо відзначення річниці Помаранчевої революції. Це має бути свято свободи і правди. Я проти перетворення його на дебати політиків", - наголосив Безсмертний.
     
    Коментуючи заяви народних депутатів Філенка і Стецьківа про те, що немає передумов для нової революції, голова Ради "Народного Союзу Наша Україна" зауважив: "Їх дійсно немає. Польові командири Майдану, які пройшли горнило виборчого бруду, не могли сказати по-іншому. Дійсно, має бути цивілізована виборча кампанія, а не вуличні бої без правил і моралі".
     
    "Мене із Володимиром Філенком і Тарасом Стецьківим, яких я дуже поважаю, набагато більше об’єднує, ніж роз’єднує", - заявив Роман Безсмертний.
     
    "Я хочу запропонувати сісти всім разом за стіл – Томенку, Луценку, Філенку і Стецьківу і вирішити, як відсвяткувати річницю Помаранчевої революції", - сказав Безсмертний.


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.