• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Укрнафта отримала першу за 14 років ліцензію на видобування нафти та газу
    Опубликовано: 2024-03-25 11:29:30

    Після чотирнадцяти років перерви, компанія "Укрнафта" оголосила про отримання нового спецдозволу на видобування вуглеводнів. Ліцензію видано Державною службою геології та надр України.

    Про це повідомив гендиректор компанії Сергій Корецький.

    Завдяки цьому дозволу, "Укрнафта" планує значно збільшити обсяги видобутку — на мільярд кубометрів природного газу та сто тисяч тонн нафти.

    "Завдяки новій ліцензії Укрнафта отримає приріст загальних запасів на 1,01 млрд кубометрів природного газу та 100 тис тонн нафти", - написав він.

    Новий спецдозвіл надає "Укрнафті" право на розробку площі 56,5 квадратних кілометрів на північному сході країни. Передачу дозволу здійснила інша державна організація — "Чернігівнафтогазгеологія", що є дочірнім підприємством ПрАТ Національної акціонерної компанії "Надра України".

    Додамо, що у 2023 році в Україні заклали 150 нових газових свердловин, а компанія "Укрнафта" запустила в роботу 8 нових нафтових свердловин на західних та східних територіях України, які забезпечують загальний добовий дебіт у 238 тонн нафти.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.