• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Україні запустили продуктивну газову свердловину: скільки дає блакитного палива
    Опубликовано: 2024-03-07 15:52:18

    АТ "Укргазвидобування", що є частиною Групи "Нафтогаз", з початку року запустило четверту високодебітну свердловину – вона видобуває близько 400 тисяч кубометрів газу на добу.

    Про це повідомляє пресслужба "Нафтогазу".

    "Ще близько 400 тис. куб. м на добу! Стільки газу дає нова свердловина, яку запустили наші фахівці з "Укргазвидобування", - йдеться у повідомленні.

    У "Нафтогазі" зазначають, що це вже четверта високодебітна свердловина з початку року, і вона є однією з найпродуктивніших.

    "Ідея запуску цієї свердловини належить команді розробників Українського науково-дослідного інституту природних газів (УкрНДІгаз)", - зауважують в "Нафтогазі".

    Повідомляється, що фахівці правильно оцінили залишковий потенціал старого родовища, вдало визначили ділянку для закладання свердловини та довели високу перспективність буріння в цій зоні.

    "Під час бурових робіт наші фахівці також встановили добовий рекорд проходки однією бригадою – 905 м за 24 години! Завдяки ефективній роботі спеціалістів "Укрбургазу", свердловину вдалось закінчити на 30% швидше, ніж передбачено проектом – всього за 105 днів", - підкреслили в "Нафтогазі".

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.