• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Львівщина: "Нашу Україну" турбує те, що відбувається у "Батьківщині"
    Опубликовано: 2005-10-06 11:23:00
    Фракція “Наша Україна” у Львівській обласній раді з сумом дивиться на події навколо фракції “Батьківщина”. Про це повідомив голова фракції “Наша Україна” у Львівській обласній раді Олександр Лемішко, коментуючи заяву керівника фракції „Батьківщина” в облраді Олега Канівця про те, що причиною його виключення з фракції стало те, що “він підтримав Президента України”. Про це йдеться у повідомленні прес-служби НСНУ.
     
    “Те, що відбувається сьогодні у лавах фракції “Батьківщина” у Львівській обласній раді, турбує нас перш за все тому, що фракція цієї партії у вересні підписала угоду про створення пропрезидентської більшості в облраді. У фракції “Батьківщина” до сьгодні перебувало багато тих людей, з якими ми разом минуло року відстоювали ідеї Майдану. Мені прикро, що сьогодні так поводяться з цими людьми у фракції “Батьківщина”. Методи, якими нині діє керівництво партії, виключаючи зі своїх списків “неугодних”, нагадує радянські політичні часи. Ми розуміємо всю важливість політичної співпраці і дуже б хотіли, щоб наші нинішні і майбутні партнери пам’ятали про принципи демократії, які повинні лягти в основу політичної співпраці, однак не схвалюємо технологію одноосібного прийняття політичних рішень,” – сказав Олександр Лемішко.
     
    На його думку, сьогодні важливо об'єднати зусилля для реалізації програми народного Президента.
     
    ІА "Гаряча Лінія"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.