• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко: Політична криза себе вичерпала
    Опубликовано: 2005-10-06 12:54:00
    Президент Віктор Ющенко заявляє, що політичній кризі, яка виникла на початку вересня, покладено край. Про це він сказав на економічному форумі "Україна-ЄС", який відбувається у Львові у четвер.
     
    "Я хочу пояснити, що та криза, яка виникла на початку вересня в Україні, криза політична, сьогодні себе вичерпала. Вчора ми поставили крапку у темі формування уряду", - сказав президент.
     
    Ющенко також звернувся до всіх присутніх з проханням боротися "з цією чумою, яка називається корупцією, боротися разом".

    "Ми повинні в цьому питанні бути партнерами", - сказав він.
     
    Ющенко ще раз пояснив причини відставки уряду Юлії Тимошенко.
     
    "Рік цей ми почали з темпів росту економіки 6,5% приросту ВВП. 9,3% - це була наша макроекономічна мета приросту валового продукту... Прийшлося двічі переглядати цей показник, останній час у червні. Показники падали приблизно на 1,5 пункти в місяць, і в серпні Україна мала мінус 1,6% приросту ВВП", - сказав Ющенко.
     
    Президент охарактеризував дії уряду Тимошенко "червоною карточкою того, що економічні процеси розвернулися у протилежному напрямку".
     
    "Українська правда"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.