• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Хандурин: Тимошенко намагається узурпувати судову гілку влади
    Опубликовано: 2005-10-06 14:42:00
    Тимошенко намагається узурпувати судову гілку влади за допомогою голів Верховного та Вищого господарського судів. Так заявив представлений на звільнення перший заступник голови Вищого господарського суду Микола Хандурин. За його словами, Тимошенко тиснула на суд під час розгляду справи Нікопольського заводу феросплавів.
     
    Тож колегія суддів його звільняє за безкомпромісну і чесну позицію. Саме Хандурина екс-прем'єрка звинувачувала у викраденні документів по справі НЗФ з Апеляційного суду Києва. Хандурин переконаний, що його шеф - Дмитро Притика - вступив у змову із Тимошенко в обмін на місце у її передвиборному списку.

    Микола Хандурин, 1-ий заступник голови ВГС:

    - После того, как она стала Премьером, она приехала через 2-3 дня лично к Притыке, она не встречалась с коллективом. И в течение 3-4 месяцев с нее списали, с ЕЭСУ, несколько миллиардов долгов. И вот ее действия по НФЗ - вот эти грубые действия, грубый нажим свидетельствует о том, что она хочет запугать судей.

    Сам голова Вищого господАрського суду наразі перебуває у відпустці. Відділ зв'язків з громадськістю повідомив "5 каналу", що не може з ним зв'язатися. Соратник Юлії Тимошенко депутат Андрій Шкіль назвав звинувачення Хандурина брехнею і не підтвердив той факт, що голові суду Притиці обіцяно місце у списку.
     
    5 канал


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.