• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Миколаївська область: Члени партії "Трудова Україна" підтримали Коновалюка
    Опубликовано: 2005-10-06 17:08:00
    Вчора, 5 жовтня, відбулась Конференція Миколаївської обласної партійної організації політичної партії „Трудова Україна”. На конференції були присутні 135 з 145 делегатів обраних на зборах місцевих партійних організацій та 400 членів партії, котрі особисто підтримали голову партії Валерія Коновалюка, який взяв участь у роботі конференції. Про це йдеться у повідомленні прес-служби політичної партії «Трудова Україна», текст якого є у розпорядженні.
     
    На конференції були заслухані питання про політичну ситуацію у партії „Трудова Україна” та про обрання керівника і членів Правління, а також голови та членів Ревізійної комісії обласної парторганізації.
     
    «Керівництвом Миколаївської обласної партійної організації не виконувались розпорядження голови партії Валерія Коновалюка. Зокрема, розпорядження №16 від 06.09.05 „Про скликання позачергового IX з’їзду політичної партії „Трудова Україна” 8 жовтня 2005 року” та №22 від 16.09.05 „Про підготовку проведення позачергового IX з’їзду політичної партії „Трудова Україна” 8 жовтня 2005 року”, – заявив головуючий Анатолій Шевченко. – Керівництво Миколаївської обласної партійної організації проводило підготовку та брало участь у нелегітимному зібранні 23 вересня 2005 року. Тим самим керівництво грубо порушувало Статутні норми партії».
     
    В зв’язку з цим учасники конференції звільнили від обов’язків керівника обласної парторганізації Рукоманова В.М. Після чого „трударі” обрали Тамару Самойленко в. о. голови обласної партійної організації та нове Правління у складі 7 осіб, а також 3 членів Ревізійної комісії.
     
    Окрім того, Миколаївські „трударі” обрали делегатів на позачерговий IX з’їзд політичної партії „Трудова Україна”, який відбудеться 8 жовтня 2005 року у Києві.
     
    ІА "Гаряча Лінія"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.