• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко закликав високопосадовців не використовувати свої посади для партійних інтересів
    Опубликовано: 2005-10-06 17:21:00
    Державні посадовці повинні працювати на інтереси держави, а не займатися партійним будівництвом, переконаний Президент України. Про це ELCOMART Выборы 2006 повідомили в прес-службі Президента України.
     
    Водночас, В. Ющенко наголосив, що мова не йде про партійну приналежність, оскільки це «особиста справа». «Ти можеш сповідувати ту ідеологію, яка для тебе близька, можеш бути членом тієї чи іншої партії за умови, що ти не є міліціонером, військовим, не працюєш в інституціях країни, які є деполітизованими», – наголосив він, додавши, що «це право людини». Однак урядовець, сказав він, «не повинен суміщати державну службу із службою з розбудови тієї чи іншої партії».
     
    Президент також заявив, що гарантує, що міністри та посадовці віднині не будуть «займатися організацією адміністративного тиску на виборах наступного року, збором коштів для цілей тієї чи іншої партії».
     
    Він також підкреслив, що це питання учора обговорювалося з членами уряду і вони підтримали позицію Президента. Аналогічне відношення, заявив В. Ющенко, і до керівництва обласних рівнів держадміністрацій. «Голова обладміністрації повинен займатися економікою регіону, соціальною і гуманітарною політикою. Люди, які хочуть займатися «спеціальною» політикою, повинні бути звільнені з посад», – заявив він.
     
    ELCOMART Выборы 2006


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.