• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Рибачук: Найперше я маю давати Ющенку якісну аналітику
    Опубликовано: 2005-10-07 10:58:00
    Наступного тижня президент Віктор Ющенко може підписати указ, що регламентує діяльність секретаря РНБО і Секретаріату президента. Про це на зустрічі з регіональними ЗМІ повідомив голова Секретаріату президента Олег Рибачук.
     
    "Я сподіваюсь, що в понеділок-вівторок вийдуть укази президента про регламентацію роботи Секретаріату президента і РНБО", - сказав Рибачук.
     
    Також він повідомив, що збирається зустрітися з секретарем РНБО Анатолієм Кінахом та міністром Кабінету міністрів Богданом Буцею, щоб обговорити координацію роботи апаратів трьох відомств.
     
    При цьому Рибачук одразу ж спростував тезу про можливе об’єднання цих апаратів в одне ціле.
     
    Він назвав таку інформацію "качкою" і висловив жаль, що її "запускає людина, яка де-юре є заступником голови Секретаріату, Борис Соболєв".
     
    Він нагадав, що має, згідно з указом президента, двох заступників, Івана Васюника та Івана Перехода.
     
    Решта людей, які працювали за Олександра Зінченка, де-факто вже не є заступниками.
    "Але де-юре ці люди два місяці не можуть бути звільнені. Про це мені кажуть мої юридичні радники. До речі таких людей (що мають бути звільнені) сотні", - зазначив Рибачук.
     
    При цьому, за його словами, "найгірше, що ці люди, не займаючи посад і не виконуючи повноважень, можуть давати коментарі у статусі заступника секретаря президента. Я думаю, найперше це питання їх моралі і совісті".
     
    Говорячи про роботу Секретаріату президента, Рибачук наголосив, що найперше він має "давати президенту якісну аналітику, дозволяти бачити те, що відбувається в Україні".
    Він висловив побажання, щоб над документами президенту працювали не лише радники, але й широке коло експертів.
     
    Рибачук також озвучив ідею про "інтернет-практику в залученні експертів, коли спілкування з ними відбувалося в режимі он-лайн. Це були такі потужні мозкові штурми без залучення експертів до Києва", - зазначив голова Секретаріату президента.
     
    "Українська правда"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.