• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Донеччина: Списки виборців сформовані на 60%
    Опубликовано: 2005-10-07 14:37:00
    У Донецькій області нові списки сформовані на 60%; занесено до електронної бази більше ніж 2 млн. виборців з 3 726 тисяч жителів регіону, яких зареєстровано в обласній адресно-довідковій службі.
     
    Як повідомляє прес-служба Донецької ОДА, про це заявив на прес-конференції 5 жовтня заступник голови облдержадміністрації Юріц Гримчак.
     
    Виборчі списки, згідно Закону України «Про внесення змін до Закону „Про вибори народних депутатів України», мали б бути сформовані ще до 1 жовтня. Однак на сьогодні лише дві області (Херсонська і Волинська) встигли здати свої списки до Центральної виборчої комісії, оскільки формування електронної бази у цих регіонах розпочалося декілька років тому (у Донецькій області – декілька місяців тому). При складанні бази використовується інформація УМВС України у Донецькій області.
     
    За словами заступника голови облдержадміністрації, „Донецька область не вклалася у термін, оскільки замість 64 паспортних столів реєстрації громадян працюють лише 19. Решту було ліквідовано ще минулого року з незрозумілих причин”.
     
    ІА „Гаряча Лінія”


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.