• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • БЮТ висловлює Ющенку протест
    Опубликовано: 2005-10-07 14:40:00
    Блок Юлії Тимошенко висловлює протест щодо підписання Президентом України закону, що надає недоторканість депутатам місцевих рад. Про це «Обозу» повідомили в прес-службі «Батьківщини».
     
    «Незрозуміло, чому Президент України пішов на такий крок, коли ще напередодні висловлювався категорично проти цього. Блок Юлії Тимошенко вважає, що запровадження цього закону відкриє шлях кримінальним структурам в органи представницької влади», - йдеться, зокрема, в заяві партії.
     
    Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко 6 жовтня 2005 року дала доручення депутатам фракції Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді підготувати подання до Конституційного Суду щодо відповідності щойно підписаного закону Конституції України.
     
    Окрім того, Блоком Юлії Тимошенко, за дорученням лідера, в даний момент готується проект змін до Конституції України щодо скасування депутатської недоторканості для депутатів Верховної Ради України.
     
    Позиція Блоку Юлії Тимошенко зводиться до того, що всі громадяни України повинні бути рівними перед законом, незалежно від займаних посад та мандатів.
     
    „ОГЛЯДАЧ”


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.