• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Бойко: РПУ братиме участь у виборах мера Черкас
    Опубликовано: 2005-10-07 15:31:00
    Лідер Республіканської партії Юрій Бойко заявив, що фракція РПУ у Черкаській міській раді буде визначатися з можливою кандидатурою на посаду мера. Про це він сказав після зустрічі з представниками нещодавно створеної фракції.
     
    Лідер республіканців зазначив, що депутати, які об'єдналися у фракцію РПУ в Черкаській міській раді "мають своє бачення щодо політичної ситуації в місті і будуть активними учасниками політичних процесів". За словами Бойка, під час зустрічі депутати-члени РПУ сказали, що найближчим часом вони визначаться і запропонують, кого вважають за потрібне підтримати на виборах мера Черкас.
     
    Відповідаючи на запитання журналістів щодо того, з ким в блоці РПУ піде на парламентські вибори, Юрій Бойко сказав: "Ми ведемо діалог з усіма політичними силами крім крайніх правих і крайніх лівих. Є вже угода з Партією промисловців і підприємців України Анатолія Кінаха, ведемо переговори з Народною партією Володимира Литвина. Варіанти блокування будуть розглядатися 22 жовтня під час з'їзду РПУ в Києві. А щодо співпраці на місцевому рівні, то політрада РПУ вирішила залишити вибір політичних партнерів в регіонах на розсуд обласних організацій".
     
    Лідер республіканців додав, що в Черкаській області місцева організація РПУ співпрацює з Народною партією і ПППУ.
     
    За словами голова Черкаської обласної організації РПУ Андрія Гончара, на 1 жовтня членами обласної організації є 3600 осіб, створено 500 первинних осередків партії. "Це достатньо аби мати вплив на ситуацію", – сказав він.
     
    Прес-служба Республіканської партії України


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.