• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Томенко: Перша п'ятірка виборчого списку БЮТу буде формуватися шляхом таємного голосування
    Опубликовано: 2005-10-07 16:09:00
    Повідомив колишній-віце-прем'єр Микола Томенко. Партія "Реформи і порядок", членом якої є Томенко, завтра визначиться, з ким піде на вибори - з "Нашою Україною" чи з БЮТ. Однак сам Томенко вже вживає слово "ми", говорячи від імені блоку Тимошенко.
     
    На думку колишнього урядовця, Президент після відставки Кабміну припустився кількох серйозних помилок, підписавши меморандум із Януковичем та закон про недоторканність депутатів усіх рівнів. Тепер Томенко пропонує міняти гасло "Бандитам - тюрми" на гасло "Бандитам - Ради". Утім, попри критику діяльності Президента та його оточення, БЮТ не називає себе опозицією.

    Микола Томенко, екс-віце-прем'єр-міністр:

    -
    Не є таємницею, що в Західній Україні є дуже серйозне розчарування відставкою і розчарування конфліктами в нашій команді, тому саме там я почерпнув формулу про необхідність допомагати Віктору Ющенку стати Президентом України і одночасно допомагати Юлії Тимошенко стати Прем'єр-міністром України.
     
    5 канал


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.