• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Мартиненко радить Лазаренкові проситися до списку БЮТ
    Опубликовано: 2005-10-13 11:05:00
    Заступник голови Ради партії "Народний Союз Наша Україна" та лідер її парламентської фракції Микола Мартиненко не бачить місця для Павла Лазаренка у списку "Нашої України" і вважає, що Лазаренко взагалі помилився зі своєю політичною орієнтацією.
     
    Про це народний депутат заявив в інтерв'ю Інтернет-виданню "Rupor", відповідаючи на запитання про ініціативу Лазаренка, висловлену вчора в прямому ефірі "5 каналу".
     
    "Я не дивуюся з приводу того, що різнокаліберні політичні маргінали демонструють прагнення об'єднатися з "Нашою Україною" на виборах-2006 – адже орієнтуються завжди на сильних. Мушу декого розчарувати: це прагнення не має й не може мати ніяких шансів на взаємність", - відзначив депутат.
     
    На думку Мартиненка, "є два можливих пояснення таких "ініціатив": або Павло Іванович у себе в Америці зовсім втратив відчуття реальності, або він намагається банально "попіаритися" на нашій політичній силі".
     
    "А взагалі, об’єднуватися варто з тими силами, з якими є досвід плідної співпраці. Тому я порадив би Павлові Лазаренку спробувати об'єднатися з Юлією Тимошенко. Вони добре одне одного знають і завжди зможуть знайти спільну мову", - запропонував Микола Мартиненко.
     
    У той же час про те, що "Народний Союз Наша Україна" не проводив і не буде проводити переговори про блокування з партією Павла Лазаренка", заявив журналістам і перший заступник голови Центрального виконкому "Нашої України", член Ради партії Ігор Жданов. "Ніяких переговорів, ніякого спілкування між "Нашою Україною" і Павлом Лазаренко немає, не було і не буде. Усі заяви про блокування – це маячня Лазаренка", - сказав Ігор Жданов.
     
    Прес-служба НСНУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.