• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Юлій Іоффе: Нинішні протести шахтарів можуть стати початком більш масштабних акцій
    Опубликовано: 2005-10-13 11:28:00
    Необхідно кардинально змінити фінансування вугільної галузі, якщо ми бажаємо її стабільної роботи, заявив народний депутат, перший заступник голови Республіканської партії України Юлій Іоффе.
     
    В інтерв'ю журналістам він відзначив, що масові протести шахтарів, що відбуваються на цьому тижні, можуть стати детонатором дестабілізації ситуації в країні.
     
    "Ми поки що пожинаємо плоди роботи минулого, не в міру "соціального" керівництва, яке на десятий план відсунуло головні галузі економіки України. Нинішньому Кабінету Міністрів обов'язково треба враховувати помилки своїх попередників і розробити бюджет з урахуванням нормального фінансування та розвитку базових галузей, бо за вугільниками можуть піднятися і металурги", – сказав народний депутат.
     
    За його словами, вугледобувна промисловість уже давно потребує зміни підходів у фінансуванні. Плани приватизації шахт можуть лише викликати соціальну напруженість серед шахтарів, оскільки реально можуть бути викуплені близько десятка вугледобувних підприємств. Останні ж в кінці кінців просто закриють, переконаний перший заступник голови РПУ.
     
    І понад усе, потрібні модернізація шахт та правильне, чесне розподілення дотацій, не приблизно, а розробивши об'єктивні критерії; без махінацій та "відкатів", – підкреслив Юлій Іоффе.
     
    Прес-служба Республіканської партії України


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.