• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Жванія: “У Тимошенко вистачило нахабства стати героїнею Майдану”
    Опубликовано: 2005-10-13 14:13:00
    Екс-міністр з надзвичайних ситуацій Давид Жванія заявив, що ідеологія у БЮТ і «Нашої України» завжди була «абсолютно різною». «БЮТ доволі тривалий час не проявляла абсолютно ніякій активності у виборчій кампанії, - розповів Жванія. - Тимошенко заявляла, що ми абсолютно неправильно робимо, вплутавшись в тривалу передвиборчу кампанію. Очевидно, в плани Тимошенко не входило триматися в опозиції довгий час. Я був категорично проти зближення БЮТ і «Нашої України», тому що, примазавшись, БЮТ потихеньку починала асоціюватися з опозицією».

    За словами Жванії, «у нас була абсолютно різна ідеологія». «У Юлії Володимирівни вона завжди була лівою, не правою і тим більше не ліберальною, до якої я себе відношу, - відзначив екс-міністр. - В кінці, коли було заплановане підписання меморандуму «Сила народу», я також був категорично проти, тому що вважав - це нічого хорошого не принесе, буде продовження сценарію».

    Кажучи про те, що згодом Тимошенко стала героїнею Майдану, Жванія відзначив: «Так, вона вміє зайняти нішу, у неї вистачає нахабності. Вона завжди перебирала ініціативу, на сцені говорила про ті речі, які подобалися людям. Ви ж пам'ятаєте, тоді був такий національний запал, і Тимошенко постійно намагалася водити людей, як Мойсей євреїв по пустелі, на якісь штурми. Це було дуже небезпечно, тому що в ідеологію Майдану не закладався якийсь штурм - це була затяжна мирна акція протесту. Я не був і прихильником того, що потрібне було вигравати вибори через революцію. Наметове містечко і все інше було лише технічним забезпеченням для тих людей, які була готові брати участь у цій акції».

    «Тимошенко ж у цей час працювала на свій піар, - заявив Жванія. - Вона заробляла бали, подаючи себе як жорстку, різку, агресивну, знаючу, таку, яка може привести до перемоги».

    «Главред»


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.