• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Мороз закликає не голосувати за злочинців
    Опубликовано: 2005-10-13 15:34:00
    Голова Соціалістичної партії України Олександр Мороз вважає, що крапку у питанні недоторканності депутатів місцевих рад має поставити Конституційний Суд.
     
    Мороз зауважив, що до 1996 року депутати місцевих рад володіли недоторканністю, і тоді відповідні органи лише кілька разів зверталися до ВР з проханням зняти її з окремого депутата, повідомляє в четвер прес-служба СПУ.
     
    Лідер соцпартії наголосив, що у депутатів місцевих рад наступного скликання "будуть інші функції, аніж при нинішній владі", і саме на них "ляжуть повноваження, пов'язані з забезпеченням життя громадян на певній території".
     
    "На майбутніх виборах загальні політичні гасла будуть мати менше значення. Головним буде, чи здатна людина відстояти права своїх виборців, вирішити проблеми водопостачання, постачання хлібом, чи будуть вони професійно підготовлені", - зазначив Мороз.
     
    І додав, що депутатами мають стати люди, які "вміють робити конкретну справу та за якими підуть виборці".
     
    В той же час Мороз вважає, що усі політичні сили повинні взяти на себе відповідальність за тих людей, яких вони включають у свої виборчі списки.


    "Важливо, щоб під час виборів, які відбудуться на пропорційній основі, політичні сили брали на себе відповідальність за тих, кого вони включають у списки, щоб це були справді люди, які дбають про інтереси громадян", - наголосив він.
     
    Мороз зазначив, що"для того, щоб не було злочинців у владі, громадянам не треба їх обирати".

    Щодо списків СПУ Мороз сказав, що до них можуть бути включені "люди справи".
    "Ймовірно, голова комбінату ім.Ілліча Володимир Бойко буде в нашому списку", - зауважив Мороз, додавши, що той має "колосальний авторитет" серед 92-тисячного колективу підприємства і "на практиці показав, як має будуватися соціальна політика".
     
    «Українська правда»


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.