• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ключковський: Закон про місцеві вибори робився зовсім не для виборів
    Опубликовано: 2005-10-13 16:54:00
    "Закон про місцеві вибори в редакції 2004 року робився зовсім не з метою проведення виборів. Він робився для того, що задобрити окремі фракції, які мали тоді проголосувати за конституційну реформу. І лише для цього він приймався як-небудь, нашвидкоруч", - сказав член Президії Ради партії "Народний Союз Наша Україна", народний депутат Юрій Ключковський, коментуючи заяву голови ЦВК Ярослава Давидовича щодо недосконалості закону про вибори до місцевих рад.
     
    "Цей закон містить у собі дуже багато внутрішніх суперечностей і недоречностей. Якщо спробувати його застосувати, то мимоволі виникнуть конфлікти різних норм, які можуть бути використані суб’єктами виборчого процесу для того, що вибори зірвати. Саме про це говорив свого часу голова виборчої комісії Криму Михайло Малишев, про це говорили учасники багатьох зібрань представників місцевого самоврядування та кількох круглих столів, присвячених цих проблем", - зазначив Юрій Ключковський.
     
    "Тому запропоновано інший законопроект, який розв’язує ці проблеми. Сьогодні питання в тому, чи проявить Верховна Рада політичну воля для того, щоб цей закон змінити, щоб вичистити всі ті недоречності й дурниці, які в ньому є", - наголосив народний депутат.
    "Без кардинальної зміни закону про вибори місцевих депутатів ми ризикуємо мати море конфліктів на виборах", - підкреслив Юрій Ключковський.
     
    Прес-служба партії "Народний Союз Наша Україна"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.