• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Львівська та Донецька міські організації "Нашої України" підписали Протокол про співпрацю
    Опубликовано: 2005-11-10 11:57:00
    Голова Донецької міської організації партії "Народний Союз Наша Україна" Сергій Зікєєв та голова Контрольно-ревізійної комісії організації Володимир Толочко відвідали Львів. У ході візиту вони зустрілися з головою Львівської міської організації партії Олегом Мандюком, працівниками виконкому, головами районних осередків "Нашої України" у місті Львові, підприємцями – членами партії. Під час зустрічей та круглого столу партійці обговорювали загальнополітичну ситуацію та виробляли конкретні ініціативи щодо співпраці між Донецькою і Львівською міськими організаціями "Нашої України". Вони підтримали пропозицію виконувача обов’язків міського голови Львова Зеновія Сірика до міського голови Донецька провести Дні Львова в Донецьку.
     
    За результатами переговорів був укладений та урочисто підписаний Олегом Мандюком та Сергієм Зікєєвим Протокол намірів про співпрацю між двома партійними організаціями.
    Текст Протоколу подаємо повністю.
     
    "З метою налагодження взаємозв’язків та співпраці між партійними організаціями "Народного Союзу Наша Україна" міст Львова та Донецька, враховуючи результати зустрічей голови Донецької міської організації під час візиту до Львова з Президією ЛМО "Народного Союзу Наша Україна", підприємцями-членами ЛМО "Нашої України", вирішили:
     
    1. Налагодити контакти між головами та керівниками виконкомів міських партійних організацій Львова та Донецька.
     
    2. Проводити обмін партійною інформацією та розміщувати її на Інтернет-сторінках організацій.
     
    3. Організувати прийом 800 дітей, вчителів та їх батьків з Донеччини на святкування Різдва у Львові з 4 до 9 січня 2005 року. Приїзд організовує донецька сторона, прийом – львівська.
     
    4. Налагодити співпрацю депутатських фракцій в Донецькій та Львівських радах, представників малого та середнього бізнесу, організовувати та проводити тематичні круглі столи.
     
    5. Організувати телеміст "Львів – Донецьк – Київ – Сімферополь".
     
    6. Залучити донецьких дітей до дитячо-юнацького конкурсу пісні, присвяченого 750-річчю Львова.
     
    7. Ввести практику стажування викладачів та обміну студентами Національного університету ім. Ів. Франка та Національного університету "Львівська політехніка" на рівні споріднених ВНЗ.
     
    8. Провести Дні Львова у Донецьку. У програмі заходів:
     
    - круглий стіл на тему: "Політична ситуація в регіонах та підготовка до виборів-2006";
    - концертна програма львівських музичних колективів;
    - експозиція виставки гуцульського мистецтва; виставки вишиваних рушників; виставки ікон (за умови надання залу під охороною) – тема пропонованих виставок на вибір".
     
    Прес-служба НСНУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.