• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Омельченко: Україна – держава недемократична і неправова
    Опубликовано: 2005-11-10 15:17:00
    Мер Києва, голова столичної державної адміністрації Олександр Омельченко називає Україну недемократичною і неправовою державою.
     
    "Ми – держава недемократична і неправова, і не треба цього соромитися. Такими ми були створені за багато років, така наша доля. І нам потрібно починати будувати все по-новому", - наголосив він на прес-конференції в п’ятницю, 4 листопада.

    Омельченко також зазначив, що в демократичній і правовій державі не може бути такого, щоб генерального прокурора двічі звільняли, а він поновлювався на посаді; щоб міністр, який належно не виконував роботу в одному уряді, був призначений на вищу посаду в наступному уряді.

    Олександр Омельченко також розкритикував кадрову політику щодо державних службовців. Він зазначив, що цього року було звільнено 18 тисяч службовців.

    "Службовець несе свою службу суворо. Якщо він не порушував закон, то хто має право його звільняти? Це роблять лише тому, що прийшов новий уряд?" – запитав мер столиці. При цьому він додав, що в Україні немає правосуддя.
     
    Народний оглядач


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.