• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ужгородські нашоукраїнці висловили на з’їзді недовіру Порошенку, Третьякову, Червоненку
    Опубликовано: 2005-11-15 09:52:00
    Під час другого з’їзду партії НСНУ в Києві 12 листопада голова Ужгородської районної організації партії Анатолій Колібаба зачитав колегам звернення, в якому висловлено недовіру керівництву та запропоновано його переобрати. «Прізвища Порошенка, Третьякова, Мартиненка, Зварича, Жванії, Червоненка компрометують чесних, порядних людей, які зв’язали своє майбутнє з «Народним Союзом Наша Україна», компрометують нову українську владу і нашого Президента», – йдеться у зверненні. Про це 14 листопада в Ужгороді під час засідання прес-клубу повідомив голова райорганізації партії НСНУ Анатолій Колібаба.
     
    Члени Ужгородської районної партійної організації на з’їзді заявили про небажання бути членами «кишенькової партії» представників влади. «Рада партії і її керівництво прийняли і розуміють Народний Союз як додаток до влади», – наголошується у зверненні.
     
    За словами Анатолія Колібаби, колеги з інших регіонів їх підтримали, вони також мали зауваження до роботи керівництва партії.
     
    Після виступу керівника Ужгородської райорганізації НСНУ Анатолія Колібаби Президент Віктор Ющенко запропонував змінити один пункт порядку денного. Було вирішено розглянути питання про новий склад ради партії таємним голосуванням. Однак, як розповів Анатолій Колібаба, за таке рішення не проголосували учасники з’їзду.
     
    Анатолій Колібаба поінформував, що «не вдалося змінити склад Ради, але вдалося її розширити. Ректора УжНУ Миколу Вегеша обрано до складу Ради НСНУ».
     
    Претензії, зокрема, до Петра Порошенка Анатолій Колібаба аргументував тим, що той розвалив команду.
     
    За словами Колібаби, райорганізація не втрачає надії і має намір змінити ситуацію вже під час наступного з’їзду, коли мова йтиме про формування списків.
     
    Голова Ужгородської райорганізації НСНУ водночас спростував інформацію про замовний характер заяви: «Зміст цієї заяви був ухвалений ще 30 жовтня під час Ужгородської конференції районного осередку партії. Відтак її було узгоджено і з обласною організацією НСНУ».
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.