• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Омеляна Мателешку обрано головою Закарпатської облорганізації Всеукраїнського об’єднання лівих «Справедливість»
    Опубликовано: 2005-11-15 10:06:00
    Омеляна Мателешку обрано головою Закарпатської обласної організації Всеукраїнського об’єднання лівих «Справедливість».
     
    Члени Закарпатської обласної організації Всеукраїнського об’єднання лівих
    «Справедливість» зібралися, щоб обговорити результати 3-го з’їзду партії. Вони ухвалили рішення блокуватися на виборах 2006 року з Народною партією України та Українською селянською демократичною партією.
     
    Про перспективи членства у ВОЛ «Справедливість» розповів голова Всеукраїнського об’єднання лівих, голова Держкомітету телебачення і радіомовлення Іван Чиж. Він підкреслив, що 20% у списках блоку отримають саме його партійці. Не менший відсоток повинні отримати і кандидати у місцеві ради. Щодо інших учасників блоку, то «весь тягар лягає на Народну партію, – сказав Іван Чиж, – і матеріальний, і організаційний».
     
    У розмові з журналістами йшлося також про ситуацію зі ЗМІ в країні та змінами до виборчого законодавства. Іван Чиж повідомив, що розробляється закон про захист професійної діяльності журналістів, а питання роздержавлення мас-медіа потребує фахового підходу та опрацьованої законодавчої бази.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.