• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На виборах до місцевих рад у Чернівецькій області Партія регіонів має намір здобути перше місце
    Опубликовано: 2005-11-15 10:13:00
    Голова Чернівецького обласного відділення Партії регіонів Микола Романюк під час прес-конференції в Чернівцях заявив, що на виборах до обласної ради регіонали отримають стільки мандатів, що матимуть вирішальний вплив під час обрання голови облради.

    За словами Миколи Романюка, на парламентських виборах на Буковині Партія регіонів набере 18-20 відсотків, оскільки під час третього туру минулих президентських виборів, коли штаби Віктора Януковича вже фактично не працювали, понад 16 відсотків буковинців віддали за нього свої голоси.

    На виборах до місцевих рад у Чернівецькій області Партія регіонів має намір здобути перше місце, яке, на думку партійного керівництва, забезпечує 25-27% голосів виборців, хоча до кожного району практикується індивідуальний підхід.

    Партійний список кандидатів до обласної ради Партія регіонів ще не оприлюднювала, але заявила, що це серйозні кандидати.

    Прес-служба Партії регіонів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.