• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • 12 листопада в Чернівцях пройшла обласна конференція Партії регіонів
    Опубликовано: 2005-11-15 10:15:00
    На конференції було обрано делегатів на наступний VIII з’їзд Партії регіонів від Буковини, дана оцінка стану підготовки обласної партійної організації щодо проведення виборчої кампанії в органи місцевого самоврядування, обговорено проект Стратегії економічного розвитку України, затверджено редакційну колегію газети обласного відділення Партії регіонів «Голос регіону».

    В рамках проведення партконференції Чернівецька обласна організація провела ряд урочистих заходів, присвячених святкуванню 8 річниці від дня утворення Партії. Суботнім ранком близько 200 партійців під знаменами України та Партії регіонів урочистою ходою пройшли центром Чернівців, поклавши квіти біля пам’ятника Т.Г. Шевченка. Театральна площа, де розташована перлина буковинської архітектури музично-драматичний театр ім. Ольги Кобилянської стала місцем урочистого вручення партійних квитків 50 новоприйнятим членам Партії регіонів.

    Відкриваючи конференцію голова Чернівецької обласної організації Партії регіонів Микола Романюк в своїй промові піддав критиці роботу нового українського уряду, представники якого далекі від професіоналізму у вирішенні загальнодержавних питань як на найвищому рівні, так і на місцях. До прикладу було наведено офіційні статистичні показники соціально-економічного розвитку Чернівецької області, де за 9 місяців поточного року порівняно з відповідним періодом 2004 року темпи приросту промислового виробництва знизилися майже на третину, продукції сільського господарства – у 2,4 рази, а темпи приросту імпорту товарів над експортом перевищили вдвічі. Багато підприємств працюють зі збитками, майже на 30% зросли ціни.

    – На тлі економічних провалів, недбалого відношення до проблем суспільства, – зазначив голова Чернівецької організації Партії, – люди нашого регіону із вдячністю згадують Уряд Віктора Януковича, авторитет якого і сьогодні позитивно сприяє поповненню рядів Партії регіонів. На виконкомі кожної п’ятниці приймаємо по 40-50 чоловік в члени партії. І що характерно, це в основному молоді люди віком до 35 років.

    В доповіді голови йшлося про проведення перереєстрації міських та районних організацій відповідно до Статутних змін Партії регіонів, легалізацію сільських та селищних осередків Партії. Позитивною визнана робота Чернівецької міської, Хотинської, Кельменецької, Кіцманської, Заставнівської районних партійних організацій.

    Голова Чернівецького відділення Партії регіонів підкреслив важливість формування списків кандидатів від Партії в депутати всіх рівнів, чітко усвідомлюючи, що для більшості виборців вирішальним фактором при голосуванні буде особистий авторитет обраної людини та її заслуги перед місцевою громадою. Окремо було зазначено, що передбачена участь у виборчих списках і представників молодіжних та жіночих організацій партії: в області працює Союз молоді регіонів України, громадська організація «Берегиня Украъни».

    Перед делегатами конференції виступив депутат Верховної ради Тарас Чорновіл, якій звернувся до буковинських соратників по Партії з проханням бути виваженими та послідовними, чесно і грамотно провести передвиборчу кампанію.

    – У Партії регіонів в політичному просторі України немає ворогів, є лише політичні опоненти, погляди котрих ми поважаємо, – зазначив Т. Чорновіл. – Немає в нас ворогів і серед буковинців, яки голосували на виборах президента проти нашого кандидата. Цих людей Партія регіонів сприймає як своїх потенційних виборців, яких рік тому нам не вдалося переконати в своїй правоті, але зараз ми маємо і можливість і необхідний час, щоб це зробити.

    Тарас Чорновіл закликав делегатів не розчарувати своїх прихильників, відвертим словом та конкретними діями довести, що Партія регіонів – це партія людей, у яких слова не розходяться зі справою.

    Після завершення конференції в міському готелі «Черемош» відбулася прес-конференція за участю народного Тараса Чорновола та голови Чернівецької організації Партії регіонів Миколи Романюка.

    Журналістів цікавило ставлення Тараса Чорновола до нового уряду України, об’єктивна оцінка шансів на перемогу Партії регіонів у парламентських виборах 2006 року, позиція Партії регіонів щодо вступу України в НАТО, ЄС та асоціацію торгівлі, відмова від блокування Партії регіонів та можливість впровадження в Україні ідеї федерального устрою країни, яку пропонує сьогодні Партія регіонів.

    Прес-служба Партії регіонів
     
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.