• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • 15 листопада відбудеться прес-конференція лідерів партії „Єдність” на тему: „Створення виконавчих комітетів Київської міської ради та районних рад”.
    Опубликовано: 2005-11-15 10:23:00
    У вівторок, 15 листопада, о 14:00 в «УНІАН» відбудеться прес-конференція лідерів партії „Єдність” на тему: „Створення виконавчих комітетів Київської міської ради та районних рад”.

    Як повідомили «Київ Прес Інформ» у прес-службі партії, в прес-конференції візьмуть участь: Володимир ЯЛОВИЙ, лідер Української партії „Єдність”, Володимир ГОЛОВАЧ, лідер фракції „Єдність” в Київраді, Валентин ДРОЗДЕНКО, заступник голови партії „Єдність”. Послідовні дії партії „Єдність” щодо зміни системи влади в Україні тривають.
     
     Концепція „Децентралізація державного управління та розвиток місцевого самоврядування в Україні” вже починає втілюватися в життя. Партія виступає гарантом виконання Законів України „Про місцеве самоврядування в Україні” та „Про столицю України — місто-герой Київ”. Фракція «Єдність» подала на розгляд сесії Київради відповідний проект рішення «Про створення виконавчого комітету Київської міської ради та виконавчих комітетів районних у місті Києві рад».
    Прес-служба партії "Єдність"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.