• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Єдність» не підтримає Гудиму на виборах мера Львова, бо симпатизує Сендезі
    Опубликовано: 2005-11-15 14:12:00
    «Навіть коли на рівні Києва буде прийнято рішення про блокування для походу на парламентські вибори партії «Єдність» із УНП, на рівні Львова будуть певні проблеми – обласний осередок партії не підтримає кандидатуру Олекси Гудими на посаду міського голови Львова». Про це сьогодні, 15 листопада, під час прес-конференції заявив голова ЛОО партії «Єдність» Роман Пак.
     
    «Ви тільки подивіться, скільки по місту вже розміщено отих бігбордів… До речі, вартість лише одного з них на місяць обходиться у 700 доларів США», – зазначив Р.Пак.
     
    Він також заявив, що «Єдність» не симпатизує жодному із тих кандидатів, про наміри яких балотуватись на посаду мера Львова уже відомо. «Ми маємо певні застереження і запитання до усіх – від Садового до Куйбіди», – наголосив голова ЛОО партії «Єдність».
     
    «От коли б про своє бажання іти на вибори міського голови офіційно заявив Олександр Сендега – думаю, наша партія його б підтримала. Адже ще за часів, коли мером Львова був Куйбіда, основними проблемами міста займався тодішній губернатор. Олександр Сендега – добрий господарник», – резюмував Р.Пак.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.