• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Конференція Хмельницького регіонального відділення Партії регіонів
    Опубликовано: 2005-11-15 14:53:00
    Її делегати одноголосно обрали головою відділення Василя Ядуху.

    Михайло Войтюк, який до цього часу виконував обов’язки керівника обласної організації, залишився заступником голови обласного відділення Партії.

    41-річний Василь Степанович Ядуха з грудня 2003 до травня 2005 року працював на посаді голови Деражнянської райдержадміністрації Хмельницької області. Окрім того, працював начальником головного управління сільського господарства і продовольства та головою Віньковецької райдержадміністрації.

    На VI конференції Хмельницького обласного відділення Партії Регіонів, яка відбулась 12 листопада, були присутні 91 делегат.

    Вони обговорили план подальших дій партійних осередків області у майбутній виборчій кампанії та обрали делегатів на 8-й з’їзд Партії регіонів.

    На конференції також виступив член Політради партії регіонів, народний депутат України Ігор Кальніченко. Він, зокрема, зазначив, що влада повинна визнавати, що в державі існують різні сильні політичні сили, з якими вона змушена рахуватися.

    За його словами, влада вже сьогодні бачить, що поводити себе так безглуздо, як вона поводила себе раніше, не можна. Про це свідчить і підписання меморандуму між В.Януковичем та В.Ющенком. Як зазначив І.Кальніченко, в підписанні референдуму були зацікавлені дві сторони і Партія регіонів не бачить нічого поганого в цьому. «Сьогодні цей меморандум спрацьовує по багатьох напрямках: призупинено багато кримінальних справ, які були порушені за намаганням влади знищити того чи іншого керівника, припинилися безглузді звільнення з посад працівників. Тобто цей меморандум дав позитивний результат» – сказав народний депутат.

    Прес-служба Партії регіонів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.