• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Томенко сподівається на совість демонічного оточення Ющенка
    Опубликовано: 2005-11-15 15:36:00
    Екс-віце-прем'єр-міністр України Микола Томенко вважає, що Петро Порошенко, Давид Жванія, Микола Мартиненко, Євген Червоненко і Олександр Третьяков через свій негативний імідж у суспільстві повинні були б самі відмовитися від перших позицій у виборчому списку партії "Народний Союз Наша Україна".

    Таку думку Томенко висловив сьогодні журналістам у Києві.

    "Якби мене запитали, то я порадив би НСНУ відмовитися при формуванні списку від тих людей, яких суспільство сприймає негативно. У виконавчій владі багато роботи - і вони можуть працювати або в бізнесі, або у виконавчій владі. Тому, якщо Порошенко, Мартиненко, Червоненко, Третьяков насправді переживають за партію, то вони повинні були самі відмовитися від перших позицій, оскільки це об'єктивно створює сьогодні проблему", - сказав Томенко.

    Екс-віце-прем'єр наголосив, що Блок Юлії Тимошенко зацікавлений в тому, щоб у списках його потенційних союзників у парламенті були представлені найавторитетніші політики. "У наступному парламенті, коли ми займемо перше місце, а Партія регіонів – друге, звичайно, при формуванні коаліції ми домовлятимемося з Президентом Віктором Ющенком і Соціалістичною партією України Олександра Мороза, оскільки їх цінності нам ближчі. Ми абсолютно точно не підемо до комуністів і сподіваюся, не підемо до Януковича. Тому, чим сильніше будуть команди наших потенційних союзників - НСНУ і СПУ, тим більш системно і швидко ми працюватимемо в парламенті", - зазначив він.

    Томенко також припустив, що новий склад парламенту обновиться на третину. "Сьогоднішній аналіз показує, що абсолютна більшість депутатів має нагоду зберегти свої мандати. Я сприймаю цю інформацію із сумом, оскільки є прихильником обмеження двома термінами можливості перебування в парламенті, як і на посаді Президента", - пояснив він.

    На думку екс-віце-прем'єра, істотному оновленню складу парламенту могла б сприяти відміна статусу недоторканності депутата. "Доки цього не буде, парламент поволі обновлятиметься", - вважає він.
     
    Вголос


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.