• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Полтаві відбулося засідання Ради обласної організації Партії регіонів
    Опубликовано: 2005-11-15 16:25:00
    Його учасники заслухали й обговорили доповідь голови відділення, народного депутата Олексія Лелюка «Про підсумки другого етапу сьомого з’їзду Партії регіонів».

    Члени Ради одностайно підтримали прийняте на з’їзді рішення про те, що партія ітиме на вибори самостійно. Водночас, учасники обговорення – керівники Шишацької, Лохвицької, Лубенської, Семенівської районних та Комсомольської і Лубенської міських організацій, – наголошували на необхідності співпраці з іншими центристськими силами, особливо на місцевих виборах. Вони також підкреслили, що багатьом районним і міським осередкам сьогодні доводиться працювати в інформаційному вакуумі, не завжди вони мають доступ до офіційної преси. Тому конче необхідно прискорити роботу по створенню всеукраїнського партійного видання, втілити нарешті мрію, про власну обласну газету.

    Учасники засідання Ради затвердили графік проведення міських і районних партконференцій, на яких вирішено всебічно обговорити Стратегію економічного розвитку України, прийняту Політрадою. Вирішено також скликати 22 листопада обласну партійну конференцію, на якій буде окреслено завдання обласної організації по підготовці до наступних виборів, вироблено регіональну концепцію економічного розвитку, обрано делегатів восьмого з’їзду Партії регіонів.

    Прес-служба Партії регіонів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.