• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Комуністи вдруге блокують трибуну Верховної Ради
    Опубликовано: 2005-11-15 16:43:00
    Члени фракції Комуністичної партії знову блокують трибуну Верховної Ради, протестуючи проти розгляду законопроектів, необхідних для вступу України до Світової організації торгівлі.
     
    Голова Верховної Ради Володимир Литвин повідомив, що на нараді лідерів груп та фракцій досягнуто домовленості про розгляд у п'ятницю проекту закону про скасування заборони експорту (вивезення) брухту легованих чорних металів, брухту кольорових металів та напівфабрикатів з їх використання у другому читанні.
     
    За його словами, також у ході наради досягнуто домовленості, що парламент розгляне не урядовий законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо процедури митного оформлення товарів), а альтернативний законопроект, розроблений народними депутатами України.
     
    Депутати проголосували за включення даного законопроекту для розгляду парламенту.
    Фракція КПУ блокує трибуну і включила сирени, але розгляд даного законопроекту в парламенті розпочався. Литвин сидить в одному навушнику.
     
    Як відомо, у вівторок парламент підтримав включення до порядку денного проекту закону про внесення змін до Закону "Про вивізне (експортне) мито на живу худобу та шкіряну сировину", а також проекту закону про внесення змін до Закону "Про вивізне (експортне) мито на відходи та брухт чорних металів".
     
    Ще два законопроекти - про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо процедури митного оформлення товарів і щодо приведення законодавства України у відповідність з нормами СОТ - до порядку денного включені не були.
     
    Українська правда


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.