• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна стане членом СОТ, незважаючи на політичні ігри – Микола Мартиненко
    Опубликовано: 2005-11-15 16:56:00
    Фракція "Наша Україна" послідовно підтримує вступ України до СОТ, адже до цієї організації входить понад 90% держав світу. Так прокоментував голова фракції "Наша Україна" Микола Мартиненко журналістам спроби деяких політичних сил заблокувати прийняття Верховною Радою низки законів, необхідних для вступу України до СОТ.
     
    Як наголосив Микола Мартиненко, вступ України до СОТ означатиме її включення в систему міжнародних економічних відносин. "Сьогодні Україна виходить на позитивну динаміку розвитку процесу вступу до СОТ. Про це свідчить збільшення обсягу експорту, зростання ВВП та інші сприятливі тенденції", – зазначив народний депутат.
     
    Мартиненко оцінив спроби деяких сил, зокрема, представників Компартії України, заблокувати вступ України до СОТ як суто політичні ігри, передвиборчі спекуляції на певних емоціях та застарілих стереотипах. При цьому він не виключив, що поведінка комуністів могла бути простимульована зовні, і не тільки політичними аргументами.
     
    "Економічні наслідки вступу України до СОТ будуть позитивними. І саме про це потрібно думати, а не про передвиборчу риторику", – закликав голова фракції "Наша Україна".
     
    Микола Мартиненко висловив впевненість у тому, що Україна неодмінно приєднається до СОТ незалежно від спроб популістів завадити цьому об’єктивному історичному процесу.
     

    Прес-служба НСНУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.