• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Голова Закарпатської ДПА Ігор Кріль подав у відставку і очолить обласний виборчий штаб НСНУ
    Опубликовано: 2005-11-15 17:04:00
    Голова Закарпатської ДПА Ігор Кріль 15 листопада під час прес-конференції заявив, що подає у відставку. Він також повідомив, що вже від завтра очолить обласний виборчий штаб НСНУ.
     
    За словами Ігоря Кріля, наказ про звільнення вже підписаний головою ДПА України Олександром Кірєєвим. В.о. голови ДПА в Закарпатській області призначено Тетяну Шаповалову, яка раніше обіймала посаду першого заступника.
     
    «Я зробив такий крок свідомо, – зазначив Ігор Кріль, – тому що сьогодні треба підтримати Президента, якого ми обирали на 5 років». На запитання про те, що його вважають симпатиком Тимошенко, Кріль сказав, що у лютому цього року він підтримав Тимошенко як противагу Порошенку і чимало зробив, аби БЮТ набрав у регіоні велику вагу, однак нині вважає, що треба підставити плече Ющенку, у спину якому недавні соратники по Майдану «увіткнули тисячі ножів».
     
    Ігор Кріль повідомив, що вже завтра очолить на Закарпатті обласний виборчий штаб «Народного Союзу Наша Україна». Ігор Кріль зазначив, що зараз необхідно протистояти загрозі олігархічного реваншу – як у державі в цілому, так і олігархізації НСНУ зокрема. Те, що НСНУ може повернути «не туди», Ігор Кріль побачив на власні очі, перебуваючи на з’їзді 12 листопада.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.