• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Орест Муц: Тернопіль має такого міського голову, який не потрібен навіть НСНУ
    Опубликовано: 2005-11-15 17:08:00
    «Той факт, що 12 листопада на другому з’їзді «Народного Союзу Наша Україна» до складу ради цієї партії від Тернопілля увійшли, зокрема, О.Гуменюк та Ю.Токаренко, ми вважаємо стратегічною помилкою почесного голови НСНУ В.Ющенка», — повідомили Західну інформаційну корпорацію в Тернопільському обласному відділенні Партії регіонів.
     
    «Як бачимо, до складу ради НСНУ не ввійшов член цієї партії, міський голова Тернополя Богдан Левків, який переміг на виборах-2002 за підтримки НУ. Зате ввійшов інший переможець від НУ на виборах-2002 — нардеп, голова ТОО НСНУ О.Гуменюк (екс-керманич ТОВ «Заграва-Експо», яке приватизувало хлібозаводи в західних областях України) — разом зі своїм підопічним — головою виконкому ТОО НСНУ Ю.Токаренком (екс-виконавчий директор одного з хлібокомбінатів згаданого нардепа).
     
    Міський голова в мешканців міста як на долоні: високі тарифи на комунальні послуги, дорогий проїзд у громадському транспорті, недоступне за ціною житло – такий господарник у складі ради НСНУ додав би мало бонусів. А от хлібні магнати — інша річ: купують тернополяни хліб та вже й забули, чому його пече та продає приватне підприємство нардепа. Мабуть, такими міркуваннями керувалися в НСНУ, формуючи раду партії (очевидно, що мова йде і про виборчий список до ВР). Звісно, за те, що міський голова Тернополя в ці списки не потрапляє, Ющенкові варто подякувати. Але дві інші кандидатури — О.Гуменюк та Ю.Токаренко, — яким «світить» нардепство в НСНУ, – велика помилка партії Президента», — вважає голова Тернопільського обласного відділення Партії регіонів України Орест Муц.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.