• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • НРУ звертається до ЦВК з вимогою вжити заходів по недопущенню будь-якої передчасної протизаконної передвиборчої агітації за партії та блоки
    Опубликовано: 2005-11-16 10:06:00
    15 листопада ц.р. провід Харківської обласної організації НРУ на своєму засіданні прийняв звернення до Центральної виборчої комісії з вимогою припинити незаконну рекламну кампанію по виборах, які ще не почалися.

    У зверненні, зокрема, говориться, що у Харкові за місяць до початку парламентських виборів деякими політичними партіями фактично вже розпочато виборчу кампанію.

    По центральних телевізійних каналах повним ходом транслюються передвиборчі агітаційні ролики. Особливо впадають в очі рекламні ролики: „Ми. Народний блок Литвина”. Подібною рекламою увішана мало не половина бігбордів Харкова. Очевидно, що за цими роликами та бігбордами стоїть Народна партія України на чолі з її лідером Володимиром Литвином.

    Офіційно передвиборча кампанія до Верховної Ради України стартує 26 листопада цього року, а рекламування майбутнього виборчого блоку „Народного блоку Литвина” фактично вже розпочато, що є протизаконно.

    У зв’язку з цим, провід Харківської обласної організації НРУ звертається до Центральної виборчої комісії з вимогою: вжити заходів по недопущенню будь-якої передчасної протизаконної передвиборчої агітації за партії та блоки.

    Вимагаємо – далі йдеться у зверненні – зробити офіційне попередження керівництву Народної партії України про неприпустимість ведення передвиборчої кампанії до її офіційного проголошення, а також про зняття НПУ з виборчих перегонів в разі продовження подібної незаконної передвиборчої агітації, повідомляє прес-служба НРУ.

    Разом з тим, провід обласного Руху вимагає вжити дієвих санкцій щодо партії „Союз” – аж до недопущення її до наступних виборів за поширення через ЗМІ та бігборди реклами „С нами Бог и Россия”, що, на думку обласного проводу, носить виключно провокативний, деструктивний та протиправний характер, оскільки така реклама спрямована на підрив стабільності в Україні та проти її державності.
     
    Депутат


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.