• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Литвин вважає, що Україна припустилася стратегічної помилки
    Опубликовано: 2005-11-16 10:13:00
    "Ми зробили стратегічну помилку, коли сказали про тимчасові рамки вступу до СОТ, але не сказали про мету", - заявив він у ході конференції "Нова роль парламенту України. Громадськість і засоби масової інформації"
    Литвин відзначив, що необхідно було говорити про сам процес вступу України до СОТ і про цілі такого кроку нашої держави.
     
    "Оголосивши тимчасові рамки вступу України до цієї організації, перед нашою державою поставили дуже жорсткі умови", - вважає спікер. Він сказав, що "час вступу ми повинні були тримати про себе".
     
    Водночас, голова парламенту відзначив, що невдалі спроби Верховної Ради проголосувати за необхідні "сотівські" закони пов'язані з тим, що низка фракцій, які повинні були проголосувати за них, не зробили цього.
     
    "Я не буду зараз називати ці фракції", - сказав Литви, додавши, що для цього просто можна подивитися на голосування по конкретних фракціях, і все стане зрозуміло.
     
    Литвин також додав, що при ухваленні законів, необхідних для вступу України до СОТ, потрібно говорити не тільки про пріоритети, але й про можливі ризики.
     
    Відповідаючи на питання, чи прийде Литвин на Майдан Незалежності в день святкування річниці помаранчевої революції, він сказав, що в цей день він буде на роботі.
     
    "У цей день, я думаю, що буду на роботі, тому що це робочий день", - сказав Литвин.
     
    Спікер відзначив, що, можливо, доцільно було б йти на Майдан, якби було про що звітувати. На думку Литвина, революція в Україні дійсно відбулася в настроях, позиціях і діях людей.
     
    А розчарування громадян пов'язане з тим, що революційні очікування на практиці дуже важко реалізовувати. За словами спікера, у такому випадку необхідно просто виходити до людей і говорити з ними про це.
     
    Коментуючи той факт, що останнім часом дуже часто звучать обвинувачення в кучмізмі, Литвин відзначив, що не сприймає такого формулювання:
    "Ну покажіть мені політика, який раніше не працював з Кучмою. Таких практично немає... У більшості випадків це птахи гнізда Кучми".
     
    Прес-служба НПУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.